Ibiza

Ibiza

Ibiza

Wie wil er tegenwoordig niet naar Ibiza? Geniet van een korte break op het bruisende Spaanse eiland in de Middellandse Zee, en onderdeel van eilandgroep de Balearen. Je kan hier genieten van prachtige stranden, schitterende natuur en idyllische dorpjes, maar het eiland staat met name bekend vanwege het bruisende nachtleven.

Je kunt tijdens je verblijf op Ibiza heerlijk struinen langs gezellige terrasjes. Ook voor watersportliefhebbers is een Ibiza vakantie een geschenk uit de hemel. Het kristalheldere water is een walhalla voor snorkelaars en duikers, maar ook windsurfen en waterskiƫn zijn populaire bezigheden. In de avond kan je terecht bij de vele restaurants die heerlijke Spaanse of lokale gerechten serveren.

Het behalen van een zakelijke doelstelling moet gevierd worden. Via Comesta Reizen boek je je volledig verzorgde incentivereis, inclusief programma en (indien gewenst) reisbegeleiding, bijvoorbeeld naar Ibiza! Of wellicht kan deze bestemming perfect zijn voor jouw nascholingsreis! Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor Ibiza.