Mallorca

Mallorca

Mallorca

Midden in de Middellandse Zee schittert zonnig Mallorca, het grootse eiland van de Spaanse Balearen. Je vindt er bruisende badplaatsen met witte stranden en gezellige boulevards.

Met de prachtige natuur, het aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur is Mallorca de ideale bestemming voor een korte break! De hoofdstad Palma de Mallorca met haar haven bruist van het leven, en bars en restaurants blijven tot laat in de nacht open. Van alle steden op de Balearen heeft Palma de meeste historische bezienswaardigheden en is daarmee dé trots van de Mallorcanen. Het is een echte wandelstad met mooie smalle straten maar ook de stad van de elegante winkels en boetieks, uitstekende restaurants en selecte bars.

Het behalen van een zakelijke doelstelling moet gevierd worden. Via Comesta Reizen boek je je volledig verzorgde incentivereis, inclusief programma en (indien gewenst) reisbegeleiding, bijvoorbeeld naar Mallorca! Of wellicht kan deze bestemming perfect zijn voor jouw nascholingsreis! Dat kan zowel in Palma als ergens aan het strand. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor Mallorca.