Bossche Samenscholingsdagen 2020 – Inschrijfformulier

Bossche Samenscholingsdagen 2020 – Mallorca

Hierbij bent u van harte uitgenodigd om u in te schrijven voor een van de twee weekenden naar Palma de Mallorca voor de Bossche Samenscholingsdagen 2020.

Reis 1
Donderdag 24 september Eindhoven – Palma de Mallorca 07h00 – 09h15
Zondag 27 september Palma de Mallorca – Eindhoven 15h45 – 18h10

Reis 2
Donderdag 08 oktober Eindhoven – Palma de Mallorca 07h00 – 09h15
Zondag 11 oktober Palma de Mallorca – Eindhoven 16h00 – 18h25

De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Meliá Palma Marina
Het elegante Meliá Palma Marina hotel ligt direct aan de boulevard bij de haven. Het hotel biedt een spacentrum, een fitnessruimte, een seizoensgebonden buitenzwembad en een zonneterras met uitzicht op de zee en de baai van Palma.
Meer informatie, zie https://www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/melia-palas-atenea/index.htm

Het sociaal programma wordt (op facultatieve basis) aangeboden als uw inschrijving definitief is.

Wetenschappelijk programma en thema
Het thema van de Bossche Samenscholingsdagen in Mallorca is ‘(Ont)regel de zorg’.
Om het thema kracht bij te zetten willen we het programma graag samen met u samenstellen en daarom verwachten we van u een actieve rol in de voorbereiding van het programma.
Ideeën kunnen per mail gestuurd worden aan coöperatiebureaubsc@jbz.nl. Een aantal huisartsen en medisch specialisten heeft al positief gereageerd.

Reissom en aanbetaling
Voor deze vierdaagse reis is de reissom € 1.295 p.p. voor een 2-persoonskamer en € 1.495  voor een 1-persoonskamer p.p.
De prijs is ten opzichte van vorig jaar wederom gestegen, wij hebben deze prijsstijging voor een deel opgevangen door een bijdrage vanuit de reserves. Deze bijdrage is reeds verrekend in bovengenoemde prijs.

De commissie streeft naar een evenwichtige samenstelling van de deelnemersgroep, gelet op de verdeling huisartsen – medisch specialisten en de afvaardiging van de diverse vakgroepen. Dit betekent dat de commissie op basis van inschrijvingen een definitieve selectie maakt. U ontvangt ter bevestiging van uw inschrijving in januari 2020 een factuur voor de aanbetaling van € 350. Na ontvangst van uw aanbetaling is de inschrijving definitief. Voor het restantbedrag ontvangt u ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum de tweede factuur.

We zien u graag in Mallorca!