Bossche Samenscholingsdagen 2025 – Inschrijfformulier


Bossche Samenscholingsdagen 2023 – Hamburg

Hierbij bent u van harte uitgenodigd om u in te schrijven voor een van de twee weekenden naar Hamburg voor de Bossche Samenscholingsdagen 2023.

Reis 1 (inschrijven alleen nog mogelijk na overleg met organisatie JBZ)
Donderdag 21 september t/m zondag 24 september 2023

Reis 2 (inschrijven niet meer mogelijk!!!)
Donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober 2023

Hotel Reichshof ****
Hotel Reichshof is gelegen in het hart van Hamburg en heeft een monumentale architectuur met design elementen uit verschillende periodes gecombineerd met de dynamische sfeer van de hanzestad Hamburg.
Het hotel beschikt over een fitnessruimte, meerdere sauna’s en een gezellige bar.

Wetenschappelijk programma en thema
Om het thema ‘Duurzaam in de zorg’ kracht bij te zetten willen we het programma graag met u samenstellen. Denk hierbij aan duurzame samenwerking zoals bijvoorbeeld het meekijkconsult, de samenwerking rondom steeds complexere problematiek. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg betaalbaar blijft; het belang van preventie en de juiste zorg op de juiste plek. Hoe organiseer je balans in werk- en privéleven om te komen tot duurzame inzetbaarheid van de zorgprofessional? Of wat doen we aan duurzame praktijkvoering zoals de reductie en het hergebruik van medicijnen, minder aanschaf van nieuwe producten, minder afval, besparingen in de gebouwen door minder lichtgebruik etc.

Ideeën kunnen per mail gestuurd worden aan de BSC via coöperatiebureaubsc@jbz.nl of aan Zorgsamenwerking via zorgsamenwerking@jbz.nl

Reissom en aanbetaling
Voor deze vierdaagse reis is de reissom € 1.485,– p.p. voor een 2-persoonskamer en € 1.695,–  voor een 1-persoonskamer p.p.

Hierbij is inbegrepen:

  • Busreis heen- en terug met luxe touringcar
  • 3 overnachtingen in Hotel Reichshof inclusief ontbijtbuffet
  • Lunch op heen- en terugreis in de bus
  • Borrel en hapje bij aankomst in hotel
  • Driegangen diner hotel op donderdagavond
  • Lunches in het hotel op vrijdag en zaterdag
  • Diners op vrijdag en zaterdag in het centrum van Hamburg
  • Fietstour langs de highlights van Hamburg (2 uur)
  • Scholingsprogramma inclusief accreditatie

Inschrijven
Van 16 december tot en met 27 januari 2023

De commissie streeft naar een evenwichtige samenstelling van de deelnemersgroep, gelet op de verdeling huisartsen – medisch specialisten en de afvaardiging van de diverse vakgroepen.
Dit betekent dat de commissie op basis van inschrijvingen een definitieve selectie maakt. U ontvangt ter bevestiging van uw inschrijving in januari 2023 een factuur voor de aanbetaling van € 450,– Na ontvangst van uw aanbetaling is de inschrijving definitief. Voor het restantbedrag ontvangt u ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum de tweede factuur.

We zien u graag in Hamburg!

Let op, inschrijving is in principe gesloten!