Coronavirus

Gaat u binnenkort met Comesta Reizen op reis?

Wij merken dat het coronavirus vragen op roept bij onze reizigers. Bij deze willen wij u informeren over het virus en welke gevolgen dit momenteel voor uw reis heeft.

Veel landen nemen momenteel ingrijpende maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen die landen treffen tegen verspreiding van het coronavirus zijn verschillend en kunnen vragen oproepen. Meer informatie over deze maatregelen en de reisadviezen per bestemming kunt u hier bekijken:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/gevolgen-coronavirus-voor-reisplannen

Vluchten
Wij monitoren de situatie nauwlettend en krijgen voortdurend informatie en advies van diverse partijen. Op dit moment kan er bij Transavia en KLM kosteloos worden omgeboekt tot een bepaalde datum. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Het coronavirus: reis- en annuleringsverzekering
Wanneer u vragen heeft dan kunt u bij uw eigen verzekeringsmaatschappij terecht voor alle antwoorden. Heeft u via ons een reis- en of annuleringsverzekering afgesloten? Dan bent u verzekerd via Europeesche Verzekeringen. Vragen en antwoorden over het coronavirus kunt u bekijken via de volgende link bekijken:
https://www.europeesche.nl/nieuws/coronavirus-vraag-en-antwoord

Heeft u nog vragen?
Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus:
www.rivm.nl/coronavirus