Maak kennis met het team van Comesta Reizen!

Annouk

Samen met Ester ben ik in 2010 Comesta Reizen gestart. Mijn passie voor reizen en toerisme begon al tijdens de middelbare school. Toch heeft het na het behalen van mijn toerismediploma ruim 15 jaar geduurd voordat ik bij een organisatie in ‘mijn’ vakgebied terechtkwam. Maar vanaf dat moment was ik gelukkig en wist ik: dit is waar mijn hart ligt. Bij dit bedrijf heb ik Ester leren kennen en zij deelde mijn droom om een eigen bedrijf te beginnen. Vanaf 1 januari 2020 stond ik alleen aan het roer omdat Ester emigreerde naar Spanje waar ze haar B&B heeft opgezet.
Inmiddels heb ik per 1 juli 2022 in Marlieke een fijne compagnon gevonden en zijn we van plan om samen nog vele mooie reizen te organiseren!

Ik ben een echte levensgenieter. Reizen en vakanties zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vooral in de bergen voel ik me helemaal thuis. Zowel in de zomer om te wandelen als in de winter om te skiën. Voor wintersportaanvragen ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ook heb ik in de afgelopen jaren veel stedentrips gedaan! Mijn tip voor een leuke stad: Valencia, Lissabon, Sevilla en Rome zijn wat mij betreft echt een must.

Marlieke

In 2022 is mijn grote droom werkelijkheid geworden en werd ik samen met Annouk mede-eigenaresse van Comesta Reizen! 

Kort over mijzelf: na het afronden van mijn opleiding Toeristisch Management aan HBO Nederland heb ik een aantal jaren in de reisbranche gewerkt en veel gereisd. Daarna kwam ik terecht in de makelaardij maar reizen in elkaar zetten bleef altijd mijn passie. Elk bedrijf of iedere groepsreis heeft een andere doelstelling. Dat is het leuke van op maat samenstellen! Organiseren zit in mijn bloed en in deze branche leg je leuke contacten, zowel met klanten als met lokale agenten. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook graag van het maken van verre reizen samen met mijn partner en dochter, en ik heb een passie voor reizen naar de Verenigde Staten. Maar je maakt me ook heel blij met een leuke stedentrip. Ik heb al vele Europese steden gezien waarvan Londen, Sevilla en Florence mijn favorieten zijn. Op mijn bucketlist staat een bezoek aan Jeruzalem.

Buiten het reizen om hou ik vooral van gezelligheid en borrelen met familie en vrienden, en ga ik in de weekenden graag uit eten in één van de leuke restaurants die Arnhem te bieden heeft.