Ministerie Binnenlandse Zaken Wenen 2019 – Inschrijfformulier

Inschrijving Wenen 2019 (Ministerie van Binnenlandse Zaken) 45 plaatsen

Iedere deelnemer dient zichzelf in te schrijven via onderstaand formulier.
Reist u bijvoorbeeld met uw partner, dochter of vriendin? Dan dienen deze personen ook het formulier in te vullen.

Bij voldoende aanmeldingen, ontvangt u begin april een aanbetalingsfactuur. (€ 75,00 p.p.) De restantfactuur ontvangt u 6 – 8 weken voor vertrek.

4-daagse reis Wenen 26 t/m 29 september 2019
Wenen is een indrukwekkende barokke stad met een hoog K&K (Königlich und Kaiserlich) gehalte, de stad is als het ware één groot imperiaal monument. Ook op muzikaal gebied ademt Wenen de sfeer van weleer. Het is dé stad van de muziek, met ieder jaar natuurlijk het Nieuwjaarsconcert vanuit de Musikverein. Wenen biedt echter nog veel meer en is niet alleen een aanrader voor hen die van klassiek houden, want de stad is ook trendy met hippe bars en moderne restaurants. De prachtige binnenstad “doet” u te voet, zo ervaart u het best die typische Weense charme. Dat Wenen dus toch een heel trendy stad is, zou je niet verwachten. Natuurlijk, veel is traditioneel, maar onderliggend vindt u een Wenen dat u nog niet kent! Een stedentrip naar Wenen blijft indrukwekkend.

 

€ 325,00 per persoon. Iedere deelnemer mag 1 introducé meenemen voor dezelfde prijs. Elke volgende introducé betaalt € 380,00 p.p.

Dit is inclusief:

 • Vlucht Amsterdam – Wenen op donderdag 26 september 2019, 06h50 – 08h40
  (vluchttijden onder voorbehoud van wijzigingen)
 • 12 kg handbagage p.p.
 • Transfer luchthaven Wenen – hotel met aansluitend een Citytour per bus o.l.v. een gids
 • 3 overnachtingen met ontbijtbuffet in 2-persoons/twin kamers in Hotel All You Need 2, gelegen tussen het historische centrum van Wenen en het pretpark Wiener Prater met het grote reuzenrad. De metrostations Schottenring en Schwedenplatz zijn op loopafstand van het hotel gelegen. De Stephansplatz in de oude binnenstad is te voet te bereiken in ca. 15 minuten.
 • Transfer hotel – luchthaven Wenen
 • Vlucht Wenen – Amsterdam op zondag 29 september 2019, 19h55 – 21h45 (vluchttijden onder voorbehoud)
 • Reisleiding Comesta Reizen gedurende de hele reis

Toeslagen
Ruimbagage 23kg (retour) € 55,00 p.p.
1-Persoonskamer (3 nachten) € 135,00 p.p.

Extra excursies bij voldoende deelname

 • Stadswandeling o.l.v. een gids op donderdagmiddag 14h30 € 19,00 p.p. Minimaal 15 personen
 • Voorstelling Spaanse Rijschool (zitplaatsen categorie 9, 3e rang) op zaterdagochtend om 11h00 € 67,00 p.p. Minimaal 15 personen
  Het is een van de oudste scholen voor het opleiden van paarden. Het instituut wordt voor het eerst in 1565 genoemd en is hiermee de oudste nog bestaande rijschool ter wereld. Duur voorstelling: 70 minuten

Oeps! We konden je formulier niet vinden.