Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Mei 2023 – Disneyland Parijs
43 personen

Voor de reis naar Disneyland Parijs heeft onze personeelsvereniging gebruik gemaakt van de diensten van Comesta Reizen die het hotel, de bus en de entreekaarten van beide Disney parken heeft verzorgd. Op 20 april 2023 gaf Marlieke de entreekaarten persoonlijk bij ons af in Delft.

Op dinsdag 2 mei vertrok een groep van 43 deelnemers per luxe touringcar vanaf Vlaardingen voor een tweedaags bezoek aan beide parken van Disneyland Parijs. Ouders met kinderen en volwassenen met introducees reden het mooie weer in het zuiden tegemoet. Op driekwart van de reis had onze touringcar pech doordat een slang van de turbomotor was gesprongen. Na reparatie konden we tweeëneenhalf uur later weer vertrekken naar het gereserveerde hotel. Het inchecken verliep ondanks het verlate tijdstip vlot.

Iedereen ontving als gevolg van de lange reistijd op kosten van Comesta Reizen een drankje. De volgende dag bracht Thom, onze chauffeur, ons naar Disneyland Parijs en ’s-avonds op twee tijdstippen weer terug naar het hotel. Iedereen had er zin in, en er werd op beide dagen volop genoten van het mooie weer en van de attracties en shows. De meeste deelnemers bleven tot aan het einde van de dag om de lichtshows en het vuurwerk te bekijken. Na twee volle dagen bezoek aan de Disney parken werd op 5 mei de reis naar huis ingezet. Ook dit keer een langdurige bustocht vanwege files in België en Nederland. Om acht uur ’s-avonds vertrok iedereen vanaf Vlaardingen tevreden naar huis.

Marlieke, bedankt voor de samenwerking en alle service die ons is geboden!