Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: van 6-8 mei 2022

Ons eerste reisje met  de PV sinds de Corona maatregelen, is in èèn woord fantastisch te noemen. De reis is georganiseerd door Comesta Reizen en voorafgaande aan dit avontuur  hebben Annouk en ik  alles doorgenomen op onze locatie en heb ik de tickets in ontvangst genomen.

Met een groep van 60 personen vertrokken we op vrijdag 6 mei al vroeg met de bus van Nooteboom richting Parijs. Buschauffeur Thom heeft ons afgezet bij het park, waarna we de hele middag in Disneyland Parijs konden verblijven. Om 19.30 vertrokken we naar het hotel. Het inchecken ging vlot en de kamers waren heel netjes. In de buurt van het hotel waren verschillende eettentjes, maar je kon ook  in het hotel heerlijk dineren. De volgende dag vertrokken we na een uitgebreid ontbijt weer naar het park. We hadden afgesproken met de chauffeur dat er drie momenten waren dat de deelnemers mee terug konden met de bus naar het hotel, zodat iedereen zijn eigen plan kon trekken. Er was veel te zien en te beleven. Parades, shows en leuke, maar ook spannende attracties: echt voor ieder wat wils!

Op zaterdagavond was er een show met drones te zien en daarna een geweldige show met licht en vuurwerk. Wat een happening!

Zondag moesten we helaas weer uitchecken, maar we hadden nog een leuke dag in Parijs tegoed. De zon scheen en wat is er leuker dan op een terrasje te gaan zitten op de Montmartre. Op en top Frans… du pain, du vin et Vive La France……!

Het was wel moeilijk parkeren met de bus in hartje Parijs, maar de medewerkers hebben een plekje vrijgehouden zodat we makkelijk en snel  in konden stappen, waardoor de terugreis  vlot en soepel is verlopen.

Annouk, bedankt voor deze goed georganiseerde weekend trip naar Parijs. We zullen zeker een volgende keer weer gebruik maken van je organisatie.