Gent en Brugge

Gent en Brugge

Gent en Brugge

Nadat Comesta Reizen eerder voor onze PV een mooie wintersportreis naar Oostenrijk had georganiseerd hebben we ons dit jaar gewaagd aan een 3-daagse reis naar België. Doel waren Gent en Brugge met overnachting in Kortrijk. Wederom werd alles van te voren tot in de puntjes doorgesproken en geregeld door Annouk en Ester.

Het laatste weekend van september vertrokken we om 7.30 uur met een bus vol enthousiaste PV-leden naar België. In Gent kon iedereen op z’n gemak rondkijken, maar vanwege het super zonnige weer zaten velen al snel op een terrasje met een heerlijke Brugse Zot of ander Belgisch biertje. De door Comesta Reizen voor ons geregelde gids, de Belleman van Gent, leidde ons aan het eind van de middag nog met prachtige anekdotes door Gent waarna we naar Kortrijk reden om ons hotel op te zoeken.

Na een nacht in het prachtige 18-eeuwse Hotel Damier was het doel de volgende ochtend Brugge. Daar was voor ons een rondvaart door de grachten gereserveerd waarbij we vanaf het water een groot aantal highlights van Brugge te zien kregen. De rest van de dag kon Brugge verder verkend worden en dat hebben we dan ook gedaan. Zon, mooie gevels, bruggetjes, begijntjes, bier, chocola en heerlijke wafels zijn een héle goede combi kunnen we wel zeggen!

De laatste dag kon in de ochtend Kortrijk nog verkend worden, waarna ‘s middags via tussenstop Breda en prima afsluitend diner in Terheijden de terugreis voorspoedig verliep.

Al met al was iedereen erg enthousiast over deze goed georganiseerde reis! Comesta Reizen bedankt!