Istanbul

Istanbul

Istanbul

In oktober bezochten we met een groep van 50 collega’s van van ons bedrijf de stad Istanbul. De Personeelsvereniging had deze reis geboekt bij Comesta Reizen. Istanbul is een geweldig  interessante stad; een ware smeltkroes van culturen. Er is voor ieder wat te beleven Cultuur, shoppen, lekker eten, en vriendelijke mensen.

We werden op het vliegveld Istanbul begroet door twee  Nederlands sprekende gidsen. Zij begeleidden ons naar hotel Yuksel, gelegen in de handelswijk (kleding) van Istanbul. Dit hotel, op loopafstand van alle bezienswaardigheden van de oude stad, heeft prima kamers met moderne sanitaire voorzieningen en goede bedden. Het ontbijtbuffet een combinatie van Engels, Europees en Turks, is er uitgebreid.

Via Comesta Reizen hadden we ook 2 excursies geboekt. Een boottocht op de Bosporus (incl. een bezoek aan de Kruidenbazaar) en een bezoek aan het Topkapi Paleis. Beide excursies werden begeleid door onze vaste Nederlandssprekende gidsen. Ter plaatse regelden zij voor de liefhebbers nog een extra excursie naar  de Hagia Sophia en de Cisterne. Beiden zijn zeer de moeite waard.

 

 

 

 

 

 

Ook de terugreis naar vliegveld werden we weer begeleid door onze gids zodat we op tijd het vliegveld bereikte voor de terugvlucht naar Eindhoven Airport.  Na terugkomst belde Annouk ons om te vragen of alles goed gegaan was. Fijn dat er niet alleen vooraf van alles geregeld wordt maar dat er ook aan nazorg wordt gedaan.

Dank Ester en Annouk voor deze mooie reis!