Lissabon

Lissabon

Lissabon

Wij zijn met 152 reizigers naar Lissabon geweest verdeeld over twee weekenden. Het was een hele uitdaging maar het resultaat was geweldig!

Het eerste weekend met 100 personen vertrokken per bus op afgesproken plaats richting luchthaven. Op vertoon van paspoort ingecheckt ging allemaal prima. Aangekomen op vliegveld keurig ontvangen door Gids Tania die ons naar de transfer bus verwees. Zij gaf in de bus allerlei goede tips en een plattegrond waar de reizigers veel van op hebben gestoken. Prima hotel vlak bij metro om de stad te ontdekken. Na twee overnachtingen weer naar huis. Ook Tania was stand-by in Lissabon. Terug stond er weer keurig een bus voor ons klaar bij het hotel en op de luchthaven via sms geïnformeerd gebeld met de buschauffeur in Nederland.

Het tweede weekend met 52 personen ook prima verlopen net als het eerste weekend. Helaas was het vliegtuig op de terugreis stuk en konden we niet terug vliegen. Transavia heeft ons keurig met bussen naar een hotel gebracht de volgende ochtend konden we onze terugreis maken in een ander toestel. Anouk van Comesta Reizen was voor ons stand-by en deed er alles aan om ons te helpen. De communicatie vanuit Transavia liet te wensen over. Maar dat heeft Comesta Reizen voor ons goed gemaakt. Complimenten hiervoor!

Het bestuur is zeer tevreden over Comesta Reizen en zal deze zeker aan bevelen!