Madrid

Madrid

Madrid

Wij zij nnet terug van 4 heerlijke dagen Madrid met 40 reisgenoten. Wij vertrokken in alle vroegte voor onze 4-daagse reis naar de hoofdstad van Spanje: Madrid. Al vroeg kwamen we bij ons hotel aan. Koffers in een kamer gezet en gelijk met de Hop on Hop off bus Madrid verkennen. Dan zie je wat Madrid een drukke maar mooie stad is. Heel veel beelden op de gebouwen, mooie gebouwen, leuke pleintjes en overal terrassen en restaurants. Gelijk denk je “dit wordt 4 dagen genieten” en dat was achteraf ook zo.

In de 4 dagen hebben we het Prado Museum, de Kathedraal, het Paleis, het Centraal Station met zijn palmtuin, en het Retiro park bezocht en daarnaast 3,5 uur gefietst met een Nederlandse gids. Natuurlijk hebben we ook genoten van de heerlijke tapas, paella en de vino en tinto. Nu al weer een paar dagen terug op het werk nog steeds aan het dagdromen van een fantastisch Madrid.

Muchas gracias Madrid!

Natuurlijk hebben de dames van Comesta Reizen weer alles tot in de puntjes geregeld. Zowel voor als tijdens ons bezoek. Toen we op zondagavond mensen in Madrid moesten achterlaten omdat KLM een ander toestel moest inzetten, besefte ik hoever Comesta Reizen gaat voor zijn gasten om te helpen en naar oplossingen te zoeken. Een dikke pluim voor Annouk en haar collega’s die zowel ’s avonds als de volgende ochtend contact bleef houden met mijn gestrande gasten in Madrid.

TOP! Volgend jaar weer op reis met Comesta Reizen!