Mechelen

Mechelen

April 2024
23 personen
Tweedaagse busreis

Afgelopen weekend reed een bus met enthousiaste leden vanuit het regenachtige Den Haag de Belgische grens over naar Mechelen.

Na aankomst in Mechelen stond er in de middag een stadswandeling op het programma. De gids vertelde enthousiast over de historie van deze stad. Daarna was iedereen weer vrij om zijn/haar eigen plan te trekken.

Aan het eind van de middag konden we inchecken bij het Martin’s Patershof Hotel, een voormalig klooster. De kamers waren erg mooi. In sommige kamers waren zelfs nog glas in lood ramen met prachtige afbeeldingen. Na een goede nachtrust stond een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in een prachtige ruimte met veel glas in lood. Erg bijzonder!

Na het ontbijt kon nog de hele dag naar eigen inzicht worden besteedt. Mechelen bleek een mooie, fijne stad met voldoende bezienswaardigheden. Om 19.30 uur stond de bus weer klaar en reden we moe maar voldaan weer huiswaarts.

Deze fantastische busreis naar Mechelen werd georganiseerd door Comesta Reizen. Het was helemaal top geregeld en verzorgd. Het ontbrak ons aan niets. Uitstekend busvervoer en hotel met goed ontbijt met ruime keuze.

Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Comesta Reizen en zijn zéér tevreden!