Parijs

Parijs

Maart 2023 – Parijs
41 personen

Wat hebben we een heerlijke trip gehad afgelopen weekend. Fijn hotel, prima chauffeur en een leuke groep mensen; wat wil je nog meer! De bus was overal mooi op tijd, evenals de deelnemers. Chauffeur Thom reed erg prettig dat hebben meerdere mensen bevestigd.

Donderdagochtend 30 maart vertrok een bus met 40 deelnemers naar Parijs. Daar aangekomen werden de hotelkamers al snel verdeeld en was er een welkomstdrankje georganiseerd in de rooftopbar van het hotel. Vervolgens gingen de meesten alvast op pad.

Op vrijdagochtend ging de helft van de groep mee met een stadswandeling door Montmartre, o.l.v. een ervaren gids. De rest trok zijn eigen plan en ging per bus, metro of op de fiets de stad verkennen. ’s Avonds stond een lichttour door Parijs op het programma en zagen we hoe alle bezienswaardigheden mooi verlicht waren. Spektakel bij de Eiffeltoren die om 22.00 uur precies 5 minuten ging knipperen, erg mooi om te zien. Moe maar voldaan kwamen we, na een lange dag vol indrukken, rond 23.30 uur weer bij het hotel aan.

De volgende ochtend was iedereen weer fris en fruitig bij het ontbijt en werden de plannen voor die dag en tips met elkaar uitgewisseld. Altijd leuk om te zien hoe er dan weer allerlei groepjes ontstaan die deels met elkaar op pad gaan, ook mensen die alleen reizen zijn vaak welkom zich bij anderen aan te sluiten. De één ging naar de Arc de Triomph de ander naar het Louvre. Ook een boottochtje over de Seine ontbrak niet bij menigeen.

Zondag was er nog genoeg tijd om de laatste bezienswaardigheden en winkels te bezoeken want om 15.00 uur vertrokken we pas weer richting Nederland waar we voor 22.15 uur alle deelnemers op de verschillende opstapplekken weer netjes afgezet hebben.

Al met al een zeer leuke stedentrip met een gezellige groep collega’s (en hun introducees).
Nieuwe contacten zijn weer opgedaan en de foto’s en enthousiaste reacties worden in de groepsapp gedeeld. Precies zoals onze personeelsvereniging; het samenbrengen van collega’s, ook buiten werktijd!

Comesta Reizen dank aan jullie voor de fijne samenstelling van de reis en de soepele communicatie vooraf!!