Porto

Porto

April 2024
40 personen

Porto is een leuke stad voor een citytrip van 3 of 4 dagen! Na aankomst op de luchthaven stond Leonora ons op te wachten bij de uitgang.
Leonora sprak Engels en ik begreep van de groep dat niet iedereen alles mee heeft gekregen wat zij vertelde.

Het hotel lag super centraal. De bus kon niet voor het hotel komen maar dit was helemaal geen probleem. Bij de receptie schrokken ze wel even dat ineens 40 man voor hun neus stonden maar samen met de receptie heb ik binnen 10 minuten iedereen ingecheckt. Dit was zeer goed voorbereid door het hotel.

Mooie nieuwe kamers: klein maar met een prachtige inloopdouche, goede bedden en een klein raam wat open kon.  De meeste kamers hadden uitzicht op de binnenplaats.
Er was geen airco in de kamers maar climate control: de gemiddelde temperatuur was erg warm in het hotel (voor onze begrippen). Dit werd gelijk aangegeven door de receptie en als we het anders wilden konden we dat aan laten passen op de kamer.

Het ontbijt was gewoon goed. Broodjes waren vers en voldoende, verse jus d’orange, diverse soorten koffie, thee, ham, kaas en vleeswaren maar ook zoetigheden, yoghurt, muesli en pancakes. Genoeg lekkernijen dus en alles werd constant schoongemaakt en aangevuld.

Het personeel was heel behulpzaam en loste zaken direct op. Het bagagedepot was goed geregeld. Kamers werden dagelijks schoongemaakt. Op alle etages stonden watertappunten waar je een flesje met warm of koud water kon vullen

Op de kamer van Bianca lagen 2 chocolaatjes in een doosje met Happy Birthday.

En natuurlijk ben ik erg blij met de attente belletjes, mailtjes en whatsapp berichten van Comesta Reizen!