Sevilla

Sevilla

Sevilla
2020

Wij zouden met 40 personen naar Sevilla afreizen maar door de gekte in de wereld vanwege het coronavirus bleven er helaas maar 8 personen over. Sommigen mochten niet reizen vanuit hun bedrijf en anderen durfden het niet aan vanwege gezondheid.

De groep van 8 personen kwam zaterdag aan in het prachtige Sevilla. Lekker weer, goede terrassen, heerlijke tapas en Rioja. En dan zegt er opeens een minister in Spanje dat alle restaurants en terrassen dicht moeten vanaf zondag. Grote paniek en wat moeten we nu?! Iedereen moest helaas ook binnen blijven.

En dan is er Comesta Reizen! Alles hebben ze geregeld om het de gasten toch nog naar de zin te maken en gerust te stellen. Ze hebben zelfs nog geprobeerd om ons op een eerdere vlucht naar huis te krijgen.

Geen wachttijden als je ze belt, al is het midden in de nacht: je krijgt altijd een reactie en ze doen niet 1 maar wel 100 stappen meer voor hun klanten.

Wat mij betreft staat Comesta Reizen ver bovenaan als het om persoonlijke aandacht en gedrevenheid voor zijn klanten gaat! TOPPERS zijn het! Volgend jaar maar in de herkansing naar Sevilla.