Rome

Rome

Maart 2024
50 personen

Na verzameling van de deelnemers volgde een snelle transfer naar Rotterdam/The Hague Airport. Het inchecken verliep vlot omdat we ruim op tijd waren. Na een rustige vlucht zonder complicaties volgde de transfer naar het hotel onder begeleiding van gastvrouw Lisa. Ze was ontzettend behulpzaam en een prettige en vriendelijke vraagbaak. De koffers konden gestald worden bij het hotel. Iedereen kon zijn eigen weg gaan. Men kon later inchecken en de koffers werden naar de kamers gebracht door het hotelpersoneel.

Eind van de middag verzamelen voor het pizzadiner. Gezellig samen lopend naar het restaurant. Binnen werden we ontvangen en werd het pizzadiner uitgeserveerd. Na een kleine ‘hick-up’ over de consumpties waren de meesten erg tevreden.

De tweede dag verzamelen voor de fietstocht. In vier groepen onder deskundige leiding van vriendelijke gidsen gingen we van start. Een geweldige tocht met voldoende stops en uitleg.
Complimenten voor de gidsen, wat een leuk stel mensen! Thomas was onze gids en hij sprak als Italiaan perfect Nederlands.

Na de fietstocht was iedereen vrij om te doen en laten wat hij wilde. De meesten bezochten de volgende locaties: Forum Romanum, Colosseum, Vaticaans Museum en de Sixtijnse kapel, het Sint-Pietersplein, de Trevifontein, de Spaanse trappen, etc.

Daarna twee dagen vrij rondslenteren door Rome. Veel lol gehad, heerlijk gegeten in verschillende restaurantjes, een leuke groep, fijne sfeer en volop gezelligheid.

De terugreis verliep ook vlot en snel. Wij kwamen na vier heerlijke warme dagen ‘s avonds terug in ons koude kikkerlandje.

Enkele reacties van de deelnemers:

‘Organisatie bedankt! Was echt top. Mooie stad, lekker eten en leuke mensen in de groep leren kennen!’

‘Super super fijne dagen gehad! Groots, werelds, indrukwekkend! Reuze bedankt allen voor de gezelligheid. Wij gaan hier nog lang van nagenieten.’

‘Organisatie dankjewel. Alles super fijn geregeld en hopelijk tot de volgende trip!’

‘Erg bedankt voor de mooie en voor mij bijzondere dagen.’

P.s.: een enkele klacht over het hotel (3 te kleine kamers) en het pizzadiner (4 vegetarische pizza’s en de bediening), maar over het algemeen alleen maar tevredenheid.

Dank jullie wel Comesta Reizen, Marlieke en Annouk voor de goede organisatie en ons prettige verblijf!