Nascholingsreizen

Nascholingsreizen

 

 

Nascholingsreizen

Voor bedrijven uit de medische sector, waarvan medewerkers jaarlijks accreditatiepunten moeten behalen, organiseert Comesta Reizen nascholingsreizen. Wij regelen alle reis gerelateerde zaken, zoals de transfers, de vlucht en het verblijf. Maar ook het verzorgen van de facilitaire benodigdheden, zoals vergaderzalen, audiovisuele hulpmiddelen en zelfs pennen en papier nemen we voor onze rekening. We ontzorgen je volledig; of je nu alleen een vlucht nodig hebt of een volledig verzorgde nascholingsreis inclusief programma wilt boeken.

Met name Spaanse en Portugese steden, zoals Lissabon, Valencia en Malaga, zijn populaire bestemmingen voor nascholingsreizen. Maar ook Stockholm en Riga zijn mogelijke locaties. Voor vrijwel heel Europa kunnen wij een reisvoorstel voor je maken.

En als je dan toch op zo’n prachtige bestemming bent, kun je ‘business’ natuurlijk net zo goed met ‘pleasure’ combineren. Na werktijd de stad in! Maak een stadswandeling of een jeepsafari, tour door de stad met een Fiat 500, neem deel aan een wijnproeverij of dineer in een sfeervolle finca. Ga eropuit om de stad te beleven! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden op jouw gewenste bestemming.