Stedenreizen

Stedenreizen

 

 

Stedenreizen

Een stedenreis of citytrip is een uitstekende manier om in een paar dagen een stad te ontdekken. Ga er lekker tussenuit met je collega’s, vrienden of verenigingsleden. Wij verzorgen de reis en regelen je verblijf, zodat je volop kunt genieten van al het moois dat Europese steden te bieden hebben. Je kiest zelf naar welke stad je afreist en of je dit liever per bus, trein, vliegtuig of met eigen vervoer doet.

Europese hoofdsteden
Europese hoofdsteden zijn erg populair, maar ook de zogenaamde ‘substeden’ zijn zeker de moeite waard. Zie je jezelf al rondfietsen door het historische centrum van Valencia of pizza’s maken tijdens een workshop in Rome? Maak een stadswandeling langs de highlights van de stad of stap in de bus voor een ontspannen citytour. Verblijf je in Madrid? Dan mag je een excursie naar Toledo, een klein stadje in de buurt, zeker niet missen. Maak je keuze uit onze vele bestemmingen.

Maatwerk
We organiseren stedenreizen voor groepen vanaf 20 personen met zowel kleine als grotere budgetten. Aan de hand van jouw wensen maken we een reisvoorstel. Volledig op maat en tot in de puntjes verzorgd. En wil je op het laatste moment nog iets aanpassen, dan staan we klaar om je daarbij te helpen.