WML Londen 2020 – Inschrijfformulier

 

3-DAAGSE REIS LONDEN MET BEZOEK AAN VOETBALWEDSTRIJD!

Londen heeft die onverklaarbare aantrekkingskracht waar de meeste mensen naar op zoek zijn!
Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld met zoveel perfect onderhouden historische bouwwerken zoals de Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen en Houses of Parliament. Ga gezellig ‘windowshoppen’ in de winkelstraten, de ene etalage is nog mooier dan de andere of neem een kijkje bij warenhuis Harrods, het grootste en zeker het voornaamste warenhuis ter wereld! Ook ’s avonds is er veel te genieten: veel gebouwen en bruggen zijn schitterend verlicht. Kortom, Londen heeft genoeg mogelijkheden om het dag en nacht naar uw zin te hebben.

€ 195,00 per persoon voor PV-leden (€ 210,00 voor introducees), dit is inclusief:

  • 3-Daagse busreis met vertrek om 08h00 vanuit Maastricht op vrijdag 28 februari 2020; de bus blijft bij de groep en zal op de zaterdag het vervoer naar het stadion in Watford verzorgen.
  • Op de aankomstdag zal de groep om ca. 15h00 in het centrum worden afgezet en om ca. 20h30 naar het hotel worden gebracht.
    De bagage blijft ’s middags in de bus.
  • Heenreis met de Kanaaltunnel en terug per boot.
  • 2 Overnachtingen in 2-persoonskamers met ontbijtbuffet in 3 sterren Premier Inn London Edgware gelegen op 7 km van het centrum van Londen. De metrohalte Edgware bevindt zich op 800 meter van het hotel. Van hieruit is het centrum van Londen in een half uur bereikbaar.
    In het hotel bevindt zich een bar en een restaurant.
  • Bezoek aan voetbalwedstrijd Watford – Liverpool op zaterdag 29 februari om 17h30.
  • Retour naar Maastricht op zondag 01 maart 2020 om 12h00, aankomst Maastricht ca. 22h00.

 

Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van Comesta Reizen van toepassing, zie www.comestareizen.nl.