Berlijn

Berlijn

Berlijn

Op vrijdagmorgen vertrokken wij in alle vroegte met de bus richting Berlijn. Het was onze eerste reis, die wij via Comesta Reizen geregeld hadden. Dus wij als organisatie waren zeer benieuwd.

Wij hadden al het voordeel ervaren, van het niet zelf hoeven bellen met hotel en vervoersmaatschappijen. Ook niet bij wijzigingen.
Een kort mailtje richting Comesta Reizen en alles was weer geregeld. Ook kregen wij tips van Comesta Reizen mee op papier en een stadsplattegrond.

Na een voorspoedige reis kwamen wij ’s middags rond 16.00 uur aan bij ons hotel in Berlijn. Het inchecken verliep snel en daarna konden wij allemaal op eigen gelegenheid invulling geven aan de rest van de dag. Er was een metrostation in de directe omgeving en met 15 minuten waren we in het centrum van Berlijn.

De volgende morgen hadden we een, door Comesta Reizen georganiseerde, stadsrondrit met een gids met onderweg een koffiestop met de befaamde Berliner bol. Dit was erg leuk! Na de rondrit kon je in het centrum blijven of met de bus terug richting hotel. De rest van de dag was weer vrij te besteden (dit wilden wij als organisatie zelf, want onze medewerkers houden niet van georganiseerde reizen).

Op zondagmorgen hadden we na het ontbijt nog even lekker tijd om Berlijn in te gaan en om 14.00 uur gingen we met de bus terug.
Onderweg hadden we nog een 3-gangen diner, waar we later aankwamen dan de bedoeling was door het verkeer en ’s avonds laat waren we weer op plaats van bestemming.

De hele reis was uitstekend verzorgd. Ook is er nog regelmatig contact door Comesta Reizen opgenomen met de organisatie om te checken of alles goed liep. Comesta Reizen heeft ook geregeld dat het eten bijvoorbeeld later geserveerd moest worden. Dus wij als organisatie hebben ook heerlijk kunnen genieten van het weekend Berlijn. De medewerkers van Comesta Reizen zijn heel erg betrokken. Super!