ZLM – Gent

ZLM – Gent

ZLM – Gent

2017

Normaal gesproken regelen wij alles zelf rondom de dag die wij jaarlijks voor onze tussenpersonen en managers organiseren.
Dit jaar kwamen we bij toeval bij Comesta Reizen terecht. En dat is goed bevallen.

Wij wilden graag een niet-alledaags programma. Geen standaard rondleiding, juist wat meer bijzondere activiteiten.
Het contact met Ester was direct open en leuk. Zij denkt tot in detail over alles mee en regelt ook alles tot in de puntjes. Een prettig gevoel, vooral omdat bij ons de kwaliteit ook altijd voorop staat. Het programma in Gent bestond uit de Nie Pleuje-wandeling, een lunch in het Patershol, ‘taxi’-boottocht over de Leie, Vespa tour en een diner in Sint-Martens-Latem.

Ondanks dat het een frisse dag was met af en toe regen, heeft iedereen een leuke dag gehad. Door de wandeling beleef je Gent eens op een heel andere manier, ook als je er al vaker geweest bent zoals een aantal mensen van onze groep. En een Vespa is weer eens een andere manier om je te verplaatsen. Ter plaatse bleken een paar dingetjes iets anders te zijn dan Comesta Reizen met de plaatselijke aanbieders had besproken, maar daar heeft niemand iets van gemerkt.

Ook fijn dat je na afloop nog in een telefonische evaluatie uitgebreid kunt aangeven hoe het is geweest. Die persoonlijke aandacht, dat is net dat beetje extra waardoor je je bij Comesta Reizen een gewaardeerde klant voelt.