Belastingd. – Lissabon

Belastingd. – Lissabon

Belastingdienst – Lissabon

2017

Als begeleidster van de groep met 50 collega’s heb ik alleen maar complimenten mogen ontvangen voor de goede organisatie en begeleiding van Comesta Reizen. Toen we donderdagmiddag aankwamen in Lissabon, werden we netjes opgewacht door Comesta Reizen in de vorm van de dames Irma en Tamara. Zij hebben ons netjes met de bus begeleid naar het hotel.

Bij het hotel aangekomen, moesten alle 50 deelnemers nog ingecheckt worden en daar hebben de dames van Comesta Reizen mij prima bij geholpen. Ik heb de deelnemers vrij gelaten om lekker vrij te kunnen bewegen, maar ook konden zij kiezen om deel te nemen aan een activiteit. Zo hebben 32 deelnemers ervoor gekozen om samen een stadswandeling te doen in Lissabon op de vrijdagochtend.
Wij werden netjes om 09:30 met de bus opgehaald bij het hotel, waarna we gebracht werden naar een van de hoogste punten van Lissabon, om zo naar beneden te wandelen. De enthousiaste dames Irma en Tamara hebben ons het moois van Lissabon laten zien, wij hebben genoten van de stadswandeling.

Wij verbleven in Hotel Roma op basis van logies met ontbijt. Het ontbijtbuffet was echt prima! En het hotel was netjes en was gelegen in een wat rustige buurt, dichtbij een metro station. Op de terugweg, werden we weer door Comesta Reizen, Irma, opgehaald. Bij de luchthaven aangekomen, heeft zij eerst voor ons gecheckt, bij welke balie we moesten inchecken. Vervolgens heeft ze netjes gewacht totdat iedereen was ingecheckt en ging toen pas weg.

Comesta Reizen heeft alles tot in de puntjes goed voor ons geregeld. De reis verliep voorspoedig voor PV Futura en wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen hen zeker aanbevelen.

Annouk en Ester, nogmaals hartstikke bedankt voor het meedenken en organiseren èn Irma en Tamara ook super bedankt voor jullie begeleiding in Lissabon.