Rijnstate – Rome

Rijnstate – Rome

Rijnstate – Rome

2016

Bedankt voor onze geweldige 4-daagse reis naar Rome. Alles was top geregeld!

Ik heb geen enkele negatieve reactie gekregen op onze reis. Alles is vlekkeloos verlopen. Bij aankomst waren bij een aantal mensen wat zaken niet goed. Bijvoorbeeld een smerige kamer. Er werd meteen voor hen een nieuwe kamer geregeld.

Bij een andere deelnemer was ’s nachts lekkage in de kamer. Ook zij konden midden in de nacht verhuizen naar een goede kamer.

Gisteren was er iemand vreselijk ziek, waarschijnlijk iets verkeerd gegeten. Zij mocht langer gebruik maken van de kamer. Indien zij na 12:00 uur op de kamer wilde blijven zou € 40,00 betaald moeten worden. Ook dat was een mooie oplossing . De deelnemers zijn er allemaal met de receptie uitgekomen.

Nou ja, en dan één van de deelnemers die gerold was van al zijn spullen. Ik heb hem geadviseerd om jullie te bellen voor zijn terugreis. Dit is prima opgelost. Hij heeft gisteren toch gewoon de hele dag zijn programma kunnen afmaken. En bij de incheckbalie mocht ook hij gewoon, zonder paspoort, mee naar huis.

Het ontbijt was absoluut niet sober maar erg uitgebreid. Niet onbelangrijk , goede WiFi op het terras. De drankjes in het hotel waren niet duur. De buskaartjes waren ook in het hotel te koop. Dus men kon meteen op pad. De begeleiding die ons kwam ophalen op het vliegveld was prima . Ze legde alles uit, vertelde nog leuke dingen wat we zeker even moesten doen. En ze belde mij later nog op om te melden dat er een bepaalde bus niet reed i.v.m werkzaamheden. Heel attent In het hotel hoefde men het paspoort niet meer af te geven. Men maakte gebruik van jullie en mijn gegevens op onze lijsten waar o.a. het documentnummer op vermeld stond. Men hoefde ’s avonds alleen even zijn/haar naam te zeggen of aan te wijzen op de lijst en daar achter stond het kamernummer.  Dus men kon direct naar de kamer.

De mevrouw van de stadswandeling deed het erg leuk. Het personeel van het hotel was erg vriendelijk. Nou, jullie lezen het. Dit hotel is ook echt een aanrader voor andere groepen!

Al met al kan ik terugkijken op geslaagde dagen. Iedereen vond dat ik mijn roeping als reisleidster ben misgelopen!