Stockholm

Stockholm

Stockholm

Eind september vertrokken wij met 33 man voor een lang weekend naar Stockholm. Onze personeelsvereniging bood ons in samenwerking met Comesta Reizen deze aantrekkelijke trip aan.

We hadden een vroege vlucht waardoor we al rond 9:30 uur in de metro naar het centrum zaten. Het hotel was prima, had een ruim bagagedepot en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet in een leuke ruimte waar een iedereen gezellig met elkaar de opgedane ervaringen kon uitwisselen. Een groot deel van de groep had vooraf gekozen voor een Stockholm pas en een ov-kaart waarmee je van alle ov gebruik kon maken en je in meer dan 60 attracties kon.

Dit varieerde van hop-on-hop-off-bus tot diverse boottochten tot musea en paleizen. De bussen en metro stopten voor de deur dus in een kwartier stond je in het prachtige oude centrum Gamla Stan of in het Koninklijk Paleis. Ook het openluchtmuseum Skansen is een aanrader, dit ligt op een heuvel dichtbij het centrum maar biedt een oase van rust en gezelligheid.

Qua prijzen is het (in de horeca) redelijk te vergelijken met Nederland, het enige dat echt wel duurder is alcohol. Een wijntje kan € 8,00 tot €14,00 kosten op het terras of in het restaurant.

Op dag 4 kwam de bus begin van de middag netjes volgens afspraak voor rijden en waren we mooi op tijd op het vliegveld zodat we om 20:00 uur weer op Schiphol stonden. We hebben 4 dagen genoten van een mooie, relaxte stad, hadden ook prachtig weer en een gezellige groep deelnemers.

Comesta Reizen bedankt voor de uitstekende service van deze geslaagde reis!