Kiwa – Parijs

Kiwa – Parijs

Kiwa – Parijs

2012

In november 2012 zijn wij met een aantal leden van de personeelsvereniging naar Parijs geweest; een reis georganiseerd door Comesta Reizen. Het was onze eerste keer met Comesta Reizen en wat ons betreft zeker niet de laatste keer. Alles was prima geregeld. Tussen de boeking en de datum dat we echt gingen, waren er (natuurlijk) nog de nodige wijzigingen, en die zijn zonder problemen doorgevoerd.

Het hotel aan de rand van Parijs was eenvoudig, en voldeed helemaal aan de behoefte. We waren in no time ingecheckt.
Snel de koffers naar de kamers (niet al te groot, maar schoon, met fijne bedden) en dan nog even Parijs in.

Na een weekend Parijs waarin we met de metro zo ongeveer alle bezienswaardigheden wel even gezien hebben, weer naar huis.
En nu maar bedenken waar we dit jaar naartoe zullen gaan.

Als laatste toch nog even de complimenten voor onze buschauffeur, Theo. Een ouderwetse, degelijke chauffeur die alles heeft gedaan om het ons naar de zin te maken.

Hieronder nog wat commentaren van medereizigers:

  • Geweldig weekend in Parijs. Tot in de puntjes verzorgd door de PV. Kijk nu al uit naar het volgende uitstapje. Ik ga niet vertellen dat ik een heel fijn weekend gehad heb en veel van Parijs gezien heb. Ook niet dat het erg gezellig was en goed georganiseerd was. En ook niet dat de busreis om gevlogen is en de lichtjes-toer zaterdagavond erg leuk was. En ook niet dat het hotel prima geschikt was voor het doel: slapen, ontbijten en dan snel wegwezen. Want dan wil volgend jaar iedereen mee en is de bus veel te snel vol.
  • Wij vonden het heel erg leuk, goed geregeld door de pv echt een aanrader, zou zo weer gaan.
  • Wij hebben het heel erg leuk gehad in Parijs. Ben al een paar keer in Parijs geweest, maar heb het toch heel anders ervaren, net een Parijsenaar metro in en metro uit. Was super gezellig, zou zo weer meegaan.
  • Hele gezellige reis met een leuke groep. Op de dagen individueel op stap, soms toch aansluiten bij een groepje. Veel gezien en ook véél gelopen! Zeker voor herhaling vatbaar PV!!