Valencia

Valencia

Maart 2023 – 4 daagse vliegreis Valencia
40 personen

Weg uit Nederland, met het  koude en regenachtige weer vertrokken wij richting de zon: bestemming Valencia!

Comesta Reizen had weer een TOP hotel voor ons geregeld en hele goede vluchttijden, zodat we vier volle dagen konden genieten in Valencia. Omdat Comesta Reizen altijd alles tot in de detail regelt denk ik dat ze ook iets met het weer hebben gedaan: 25-30 graden, en dat voor eind maart!

Annouk was al op voorhand wezen kijken in het hotel en stuurde vol enthousiasme al enkele foto’s op van de kamers, de lobby en de omgeving van het hotel.

Nog even dat whatsappje vlak voor vertrek met het nummer van de incheckbalie, en om een goede reis te wensen is toch ook altijd prettig om van je reisorganisatie te horen?

De eerste dag in Valencia ontvingen we weer een whatsapp van Annouk met de vraag of alles goed gegaan was en of het was gelukt met de koffers etc. (weer even die persoonlijke aandacht voor de klant).

Comesta Reizen werkt in Valencia samen met een bureau die de transferbus en gids regelt. Het leek wel een kopie van de hospitality  van Comesta Reizen. Vooraf al een whatsapp van onze luchthavenbegeleider Manuela ontvangen, die zich had ingelezen in ons bedrijf en een eigen interpretatie gaf van de afkorting van ons bedrijf, en die ze daarna kon ombuigen naar een mooi verhaal over Valencia (weer dat persoonlijke tintje). Bij het hotel liep Manuela even mee om te regelen dat we onze koffers veilig in het depot konden opbergen.

Valencia was vanaf dag 1 genieten! Een heerlijke stad me een gemoedelijke sfeer.

Een aanrader is het park wat door Valencia loopt. Bezoek het park vanaf het begin (zeeaquarium) tot het einde (dierenpark). Op de fiets is dit goed te doen. Vervolgens door naar het oude centrum. Fiets parkeren en La Torre de Serranos beklommen, en dan door de kleine straatjes, met heel veel terrassen, lekker lopen struinen. Nog even bij de Kathedraal naar binnen en een hammetje halen bij de markthallen. Heerlijk op de fietsen naar de boulevard en genieten van het strand.

Wij gaan ons weer beraden waar de reis volgend jaar naar toegaat. Natuurlijk weer met Comesta Reizen want………

Geen wachttijden als je ze belt, al is het midden in de nacht: je krijgt altijd een reactie en ze doen niet 1 maar wel 100 stappen meer voor hun klanten.

Comesta Reizen staat ver bovenaan als het om persoonlijke aandacht en gedrevenheid voor zijn klanten gaat! TOPPERS zijn het!

VALENCIA SPAIN – NOV 06 2016: Road traffic near Serrano Towers (Torres de Serranos) at twilight. Towers are located on Plaza de los Fueros in Valencia Spain