Jubileumreizen

Jubileumreizen

 

 

Jubileumreizen

Een jubileumreis is een mooie gelegenheid om de verjaardag van je bedrijf of het jarenlange dienstverband van een trouwe collega te vieren. Genieten van nieuwe indrukken en inspirerende verhalen op een prachtige locatie. Samen met je collega’s ben je er even helemaal uit.

Welke bestemming kies jij?
Comesta Reizen organiseert volledig verzorgde jubileumreizen op maat vanaf 20 personen. Aan de hand van je wensen en budget maken we een reisvoorstel voor een bestemming naar keuze. Uiteraard kun je je ook door ons laten verrassen met een aanbod.

Activiteiten tijdens je jubileumreis
We verzorgen jubileumreizen inclusief programma en – indien gewenst – reisbegeleiding. Bij het plannen van de activiteiten houden we rekening met de grootte en natuurlijk de interesses van de groep. Zo kun je deelnemen aan een Bite Experience in Porto, waarbij je tijdens een wandeling door de stad bij verschillende restaurants stopt voor een hapje en een drankje. Of ontdek het historische centrum van Maastricht tijdens een gps tour. Ook een groot feest op een bijzondere locatie, compleet met muziek en vermaak, behoort tot de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van jouw jubileumreis. Wij maken voor jou een reisvoorstel voor een onvergetelijke groepsreis.