Maak kennis met het team van Comesta Reizen

Annouk

Samen met Ester ben ik in 2010 Comesta Reizen gestart. Mijn passie voor reizen en toerisme begon al tijdens de middelbare school. Toch heeft het na het behalen van mijn toerismediploma ruim 15 jaar geduurd voordat ik bij een organisatie in ‘mijn’ vakgebied terechtkwam. Maar vanaf dat moment was ik gelukkig en wist ik: dit is waar mijn hart ligt. Bij dit bedrijf heb ik Ester leren kennen en zij deelde mijn droom om een eigen bedrijf te beginnen. Inmiddels zijn we met een klein, gezellig en hecht team gevestigd in een kantoorpand in Ede.

Ik ben een echte levensgenieter. Reizen en vakanties zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vooral in de bergen voel ik me helemaal thuis. Zowel in de zomer om te wandelen als in de winter om te skiën. Voor wintersportaanvragen ben je bij mij dus aan het juiste adres! Mijn tip voor een leuke stad: Madrid, Lissabon en Rome zijn wat mij betreft echt een must.

Ester

Samen met Annouk ben ik mede-eigenaresse van Comesta Reizen. Tijdens mijn middelbare schooltijd vond ik het moeilijk om te beslissen in welke branche ik terecht wilde komen. Totdat ik de open dag van een toerismeopleiding in Breda bezocht; dat was wat ik wilde doen. Via een baan bij een reisbureau en een touroperator belandde ik bij het bedrijf waar Annouk later ook kwam werken. Dat ik ooit mijn eigen bedrijf wilde beginnen, riep ik al jarenlang. Toen ik Annouk ontmoette en we dezelfde passie bleken te delen, werd deze droom werkelijkheid.

Reizen geeft mij een gevoel van vrijheid en voldoening. Je wordt onderdeel van een andere cultuur door je aan te passen en een andere taal te spreken. De mooiste reis die ik heb gemaakt was een rondreis door Vietnam. Rugzak om en gaan. In Europa raad ik je zonder twijfel Valencia aan: een combinatie van stad en strand en een stuk kleinschaliger dan Barcelona, dus gemakkelijk te belopen. Vanwege mijn liefde voor Zuid-Europa wil ik heel graag nog naar Sevilla. Het liefst morgen al!

Anouk

Na het afronden van de Associate Degree opleiding Tourism Management ben ik in augustus 2016 bij Comesta Reizen komen werken. De kracht van Comesta Reizen ligt wat mij betreft bij het kleine, hechte team dat alles over heeft voor de klant. Dankzij het netwerk en de ervaringen van Annouk en Ester kunnen we voor iedere klant een reis volledig op maat samenstellen.

Zelf houd ik ook enorm van reizen. Ieder jaar probeer ik in de zomer op vakantie te gaan en tussendoor nog een stedentrip te boeken. Vorig jaar ben ik naar Griekenland geweest en heb ik met een backpack Athene en twee verschillende eilanden bezocht. Dat was een geweldige ervaring. Vakantie betekent voor mij ontspanning, maar ik wil niet naar huis gaan zonder iets van het land te hebben gezien. Vaak boek ik dus een excursie of ga ik zelf op pad met een scooter of een quad. Samen met Ivanka heb ik een studiereis naar Boedepast gemaakt; een hippe stad die me positief heeft verrast. Echt een aanrader!

Mandy

In 2018 heb ik mijn opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality afgerond. Na 2 jaar ervaring op een reisbureau, ben ik begin 2019 bij Comesta Reizen komen werken. Hier voelde ik mij gelijk thuis in het kleine en gezellige team. Ook het persoonlijke contact met klanten vind ik erg prettig. We proberen altijd ons best te doen om de wensen van onze klanten om te zetten in de perfecte reis.

Reizen is wat ik het liefste doe. Naast een zonvakantie of een mooie rondreis, probeer ik elk jaar ook één of twee steden te bezoeken. Mijn mooiste rondreis was door West-Amerika, vooral door de combinatie van grote steden en de prachtige natuur in de Nationale Parken. Dit jaar staat een reis door Noorwegen op de planning. Voor stedentrips zijn de Spaanse steden mijn favoriet. Vooral Madrid, Valencia en Malaga kan ik aanraden. Ik houd van de Spaanse taal, de cultuur en natuurlijk het mooie weer!