Maak kennis met het team van Comesta Reizen

Annouk

Samen met Ester ben ik in 2010 Comesta Reizen gestart. Mijn passie voor reizen en toerisme begon al tijdens de middelbare school. Toch heeft het na het behalen van mijn toerismediploma ruim 15 jaar geduurd voordat ik bij een organisatie in ‘mijn’ vakgebied terechtkwam. Maar vanaf dat moment was ik gelukkig en wist ik: dit is waar mijn hart ligt. Bij dit bedrijf heb ik Ester leren kennen en zij deelde mijn droom om een eigen bedrijf te beginnen. Inmiddels zijn we met een klein, gezellig en hecht team gevestigd in een kantoorpand in Ede. Vanaf 1 januari 2020 sta ik alleen aan het roer maar samen met Anouk, Mandy en Marlieke weet ik zeker dat we Comesta Reizen op een mooie manier zullen voortzetten!

Ik ben een echte levensgenieter. Reizen en vakanties zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vooral in de bergen voel ik me helemaal thuis. Zowel in de zomer om te wandelen als in de winter om te skiën. Voor wintersportaanvragen ben je bij mij dus aan het juiste adres! Mijn tip voor een leuke stad: Valencia, Lissabon, Sevilla en Rome zijn wat mij betreft echt een must.

Mandy

In 2018 heb ik mijn opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality afgerond. Na 2 jaar ervaring op een reisbureau, ben ik begin 2019 bij Comesta Reizen komen werken. Hier voelde ik mij gelijk thuis in het kleine en gezellige team. Ook het persoonlijke contact met klanten vind ik erg prettig. We proberen altijd ons best te doen om de wensen van onze klanten om te zetten in de perfecte reis.

Reizen is wat ik het liefste doe. Naast een zonvakantie of een mooie rondreis, probeer ik elk jaar ook één of twee steden te bezoeken. Mijn mooiste rondreis was door West-Amerika, vooral door de combinatie van grote steden en de prachtige natuur in de Nationale Parken. Maar ook Noorwegen vind ik een fantastische bestemming. Voor stedentrips zijn de Spaanse steden mijn favoriet. Vooral Madrid, Valencia en Malaga kan ik aanraden. Ik houd van de Spaanse taal, de cultuur en natuurlijk het mooie weer!

Anouk

Na het afronden van de Associate Degree opleiding Tourism Management ben ik in augustus 2016 bij Comesta Reizen komen werken. De kracht van Comesta Reizen ligt wat mij betreft bij het kleine, hechte team dat alles over heeft voor de klant. Dankzij het netwerk en de ervaringen van Annouk en Ester kunnen we voor iedere klant een reis volledig op maat samenstellen.

Zelf houd ik ook enorm van reizen. Ieder jaar probeer ik in de zomer op vakantie te gaan en tussendoor nog een stedentrip te boeken. Zo ben ik naar Griekenland geweest en heb ik met een backpack Athene en twee verschillende eilanden bezocht. Dat was een geweldige ervaring. Vakantie betekent voor mij ontspanning, maar ik wil niet naar huis gaan zonder iets van het land te hebben gezien. Vaak boek ik dus een excursie of ga ik zelf op pad met een scooter of een quad. Daarnaast ben ik op studiereis geweest naar o.a. Belgrado, Dublin en Boedapest; hippe steden die mij positief hebben verrast!

Marlieke

Na het afronden van mijn opleiding Toeristisch Management aan HBO Nederland heb ik enkele jaren in de reiswereld gewerkt en veel gereisd. Na een switch naar een andere branche ben ik sinds 2019 weer terug in de reiswereld en wel bij Comesta Reizen in Ede! Ontzettend leuk om dit kleine en hechte team te mogen versterken.

Uiteraard heeft elk bedrijf of iedere groepsreis een andere doelstelling. Dat is het leuke van op maat samenstellen! Organiseren zit in mijn bloed en in deze branche leg je hele leuke contacten, zowel met lokale agenten als klanten. Het is mijn passie om mooie reizen te maken! Ik heb een grote liefde voor de Verenigde Staten maar je maakt mij ook heel blij met een leuke stedentrip: Sevilla, Florence en Londen zijn mijn favoriet! Komende zomer ga ik met mijn gezin rondreizen door Thailand en zo probeer ik iedere keer weer nieuwe plekken in de wereld te ontdekken.

Ester

Samen met Annouk was ik mede-eigenaresse van Comesta Reizen. Tijdens mijn middelbare schooltijd vond ik het moeilijk om te beslissen in welke branche ik terecht wilde komen. Totdat ik de open dag van een toerismeopleiding in Breda bezocht; dat was wat ik wilde doen. Via een baan bij een reisbureau en een touroperator belandde ik bij het bedrijf waar Annouk later ook kwam werken. Dat ik ooit mijn eigen bedrijf wilde beginnen, riep ik al jarenlang. Toen ik Annouk ontmoette en we dezelfde passie bleken te delen, werd deze droom werkelijkheid.

Maar samen met mijn partner Helmer had ik nog een andere droom, emigreren naar Spanje en onze eigen B&B starten. Na tien jaar succesvol ondernemen in Nederland besloten we in 2019 dat het tijd was voor deze volgende stap. Casa de mi Corazón is onze passie; de plek waar we onze droom om in het buitenland te wonen en werken waarmaken én ervoor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Meer informatie kun je vinden op onze website.