Over Comesta Reizen

Wij zijn Ester Thoonen en Annouk Rams. In 2010 zijn we Comesta Reizen gestart; een bundeling van onze krachten, toeristische kennis en passie voor reizen. Allebei hebben we veel van de wereld gezien. Dankzij ons werk als reisleidster en reisconsulent, maar ook tijdens privéreizen. Inmiddels weten we behalve de toeristische plekken ook de verborgen pareltjes te vinden.

Wij stellen een reis samen die bij jou past

We snappen dat het organiseren van een groepsreis overweldigend kan zijn. Gezien het uitgebreide aanbod, maar vooral wanneer je met een grote groep reist, is er veel om rekening mee te houden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de reiswereld en dankzij onze intensieve contacten met hotels, lokale agenten en reisvervoerders kunnen we voor jou en je reisgenoten de perfecte reis samenstellen.

Altijd bereikbaar voor vragen

Indien gewenst, sluiten we bij reizen met een grote groep of een uitgebreid programma zelf aan om ervoor te zorgen dat de reis voorspoedig verloopt. Als we niet aanwezig zijn, kun je ons in noodgevallen dag en nacht bereiken op ons noodnummer.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden we voor jouw groepsreis in gedachten hebben?

Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook ons team